söndag 8 december 2013

Så porrsurfar konsolägarna

Kort efter att PlayStation 4 lanserats meddelade porrsajten Pornhub att den är första dylika sajt att fungera med PS4. Ur Pornhubs perspektiv är det viktigt att nå ut till konsolanvändare eftersom många användare tillbringar mycket tid med sina konsoler, berättar Destructoid.

Surfandet på konsol ser inte annorlunda ut eftersom det inte är riktigt lika bekvämt att surfa med handkontroll som med tangentbord och mus. Personligen ser jag ingen fördel alls i att surfa via en spelkonsol när jag i stället kan synka smarttelefonen eller surfplattan med min smart-TV.

Men visst, vill folk surfa med sina konsoler är det naturligtvis bara att tuta och köra. Det är inte riktigt det roliga i Destructoids nyhet. De har nämligen kollat på vilka slags porrsidor som de olika konsolägarna har besökt. Och hur fördelningen ser ut. 55 procent av all kritik härrör från PS3-spelarna, 39 procent från Xbox 360-spelarna och endast 6 procent hade använt sin Wii för att porrsurfa.

Xbox-spelarna föredrar "teen" och "lesbian" medan PlayStation-spelarna mest kollar på "MILF" (googla begreppet om du mot förmodan inte känner till det). Och Wii-ägarna? Jo, för dem är hentai mest upphetsande. Kanske inte så överraskande. Och på en niondeplats hittar vi...

Xbox 360
1. Teen
2. Lesbian
3. Ebony

PlayStation 3
1. MILF
2. Ebony
3. Lesbian

PlayStation 4
1. MILF
2. Teen
3. Ebony

Wii
1. Hentai
2. Lsbian
3. Teen
...
9. Big dick