söndag 6 januari 2013

Är detta Galaxy S4?


Ingen produkt kan i dag släppas utan att information läckts ut i förväg. Inte minst gäller detta elektronikbranschen, där smygfotografier från fabriker blivit allt vanligare.

Bloggen SamMobile har postat en bild av vad som påstås vara den kommande Samsungtelefonen Galaxy S4. Någon information om innehållet får vi inte, men sedan tidigare har det ryktats om en något större och mycket tåligare skärm, 13-megapixelkamera, 2GB RAM och att Samsung vill förena Note och Galaxy S-serierna i något slags flaggskeppstelefon.

Det går förstås inte att säga om ovanstående bild är en prototyp av den kommande telefonen eller den slutliga designen. Noteras kan att hemknappen centralt på nedre delen av telefonens framsida saknas. I övrigt är den lik Galaxy S3 men ser ut att ha något större skärm.

Samsung väntas visa upp Galaxy S4 för utvalda partners på den kommande CES-mässan. Ovanstående bild kan således vara prototypen. Vi lär snart få veta mer. Det är rimligt att tro på en lansering av Samsung Galaxy S4 någon gång runt maj.