torsdag 2 oktober 2014

Stekheta oktober


Det har varit snålt med nya spännande spel till de nya konsolerna. Det är skälet till att jag väntade med att köpa PlayStation 4.

Destiny lockade många att slå till i september, så även jag (mest för den vita konsolen, inte spelet som jag är väldigt besviken på).

I oktober rasslar det dock till rejält. Driveclub är det första exklusiva racingspelet till Sonys konsol, och det ser helt fantastiskt ut. Lyckligtvis har Xbox One-ägarna sitt Forza Horizon 2 att gotta sig åt.

Men det kommer mer. För den som inte spelat Sleeping Dogs till de äldre konsolerna finns nu chansen att spela en upphottad version. Resident Evil-skaparens nya skräckis The Evil Within kommer också i oktober, liksom Alien - Isolation. Listorna nedan är bara ett urval av det jag själv tycker är mest intressant.

PS4
3/10 Shadow of Mordor
7/10 Alien - Isolation
8/10 Driveclub
10/10 Sleeping Dogs - Definitive Edition
14/10 The Evil Within

XB1
3/10 Shadow of Mordor
3/10 Forza Horizon 2
7/10 Alien - Isolation
10/10 Sleeping Dogs - Definitive Edition
10/10 Project Spark
14/10 The Evil Within
31/10 Sunset Overdrive

Samtliga ovantående spel förutom Driveclub kommer även till Xbox One. Microsofts stora trumfkort i oktober är Driveclub-konkurrenten Forza Horizon 2 och Sunset Overdrive från Insomniac. Men även Project Spark ser intressant ut.

Till PC och Mac kommer för övrigt bland annat Dreamfall Chapters - Book One: Reborn den 21 oktober.

Sunset Overdrive är ett av de stora dragplåstren till Xbox One i höst.